Amboi tak share ea - CMW

Tiba-tiba dengar "krup, krap..krup, krap.."

Mana datang bunyi tu.. macam familiar sangat bunyi ni..tapi kelibat datang dari mana tak jumpa-jumpa.

Senyum kecil diri ni bila nampak si abdul aziz ni makan..ohhh ni Cookies Most Wanted yang Nisa bawakkan tadi.

"Aziz...tak share ea dengan orang lain..dah nak habis aziz makan nieh.."

Buat muka innocent hahaha..muka kantoi like 'I am so busted' lepas tu Nisa buat annoucement "kakak semua..meh rasa sikit cookies most wanted dah nak habis aziz makan ni..."

I guess next time I need to bring some more.. reaksi aziz memang priceless..


Comments

Popular Posts