Sejak tu..

Bermula dengan post twitter, ramai friendlist Nisa yang share...dan kita bagi pendapat yang kita setuju dengan statement ni.. then end up kawan kepada kawan up komen yang dia tak setuju dengan statement sampai cakap kita as parent bangang bawak baby ke kedai mamak..

Hmmm...nak buat macam mana, dah selera makan itu je..lagipun hakak ni tak ada la nak makan mall selalu, fast food ke...nak masak kadang-kadang tak larat..ada tu nak makan pun tak sempat as banyak benda nak buat..

And ever since that day, tak pergi kedai mamak..as tak stay situ. Still makan but tapau.. nasib la weekdays keluar jugak dari rumah, mau grouchy jugak si kecik ni kalau terperap kat rumah.

Call me EMO because I am...memang tak perlu nak puaskan hati orang..cuma my style I will do it like real.. don't worry tak lama pun, lepas ni pergi jugak kedai mamak..

And for smokers luar sana, nanti kena tegur...terima je la.. bukan baby je takleh bau asap rokok, orang tua dan orang lain pun..sama-sama respect. Jangan dah parah, baru nak say sorry..time tu dah takde makna..

Daripada,
Ibu yg suka pergi kedai mamak..and that's my 'selera'


Comments

Popular Posts