Minimalism challenge : let go of my things

Minimalism challenge ni dimana kita nak mengurangkan space yang ada dirumah tu. Bunyi macam senang tapi tak sebenarnya. Kenapa?

Nak let go of things yang dah more than 6 months tak pakai..ohhh tu antara ciri-ciri yang kita boleh setkan.. betul tak..instead tak guna apa kata let go and bagi orang yang nak. Jadinya Nisa pilih carousell dengan mudah.my nak lrt go kan...tak senang orang nak just pilih..

Jadinya ni antara item nisa nak let go. Harga reasonable dengan dah include postage tu. Condition semua tip top. Kasut tu just 2 kali je pakai. Nak let go sebab not my style. Masa beli sekadar nak cuba, iyelah kan dah bekerjaya tapi tah macam takde connection dengan jiwa ini.

Yang lain just nak kurangkan ruang je. Yang partition tu never used. Gatal beli. Hahaha time tu jahil bab membeli ni.

Okaylah ada apa-apa boleh email anisaanuar@gmail.com atau komen je kat post ni. Dah sold item tu akan Nisa update ea. Terima kasih semua.


Comments

munirah mansor said…
Saya pun nak let go banyak barang.
Anisa Anuar said…
Jom sama2 hehee

Popular Posts