Review My Turkish House


Hai semua. Macam biasa untuk spontaneous plan makan-makan dengan kawan. Kali ni kami pergi My Turkish House, tahu pun dari facebook Rizal Hakimm.

entah kenapa kat sini tak mau rotate
Jadi base on alamat tu, waze terus ke Medan Selera Pandan Jaya pada yang tak familiar dengan tempat ni. Kedai ni berdekatan dengan Maybank. Ingat nama kedai taw, nanti tercari-cari pulak korang.

Okay semalam Nisa order Grill Chicken Cheese. Kita yang yan order yang lain terliur beb. Jap ea, nak bagi gambar ni...

tadi edit dah rotate, upload sini jadi gini
 so boleh dikatakan makanan sedap and puas hati dengan price. Suka dengan service, lepas dah settle semua dapat makanan ada yang akan tanya, "semua okay kan?"
kiranya yang pastikan semua dah dapat.

Paling orang nak makan kat sini, Pizza Sampan. Alamak time tu tak sempat nak snap gambar, ramai yang bedal siap-siap. Tak pe korang cari ke, kat instagram kedai ni ada yang upload. Gambar customer yang datang pun nanti ada featuring dalam instagram diaorang. Masa datang, diaorang mintak bergambar tu...sporting sikit..bukan selalu kita famous..orang mintak nak bergambar.

Rate dari Nisa 4 out of 5. Ohhh by the way ada menu goreng-goreng jugak plus dengan western.. Tak macam goreng-goreng yang lain.
Post a Comment

Popular Posts