Thursday, November 24, 2016

Cepatnya response bookcafe

Bila dapat buku yang kita beli dengan online,  tengah belek-belek lepas tu nampak Ada blank pages. Apa korang akan buat?

Untuk kes Nisa, pergi tanya terus kat bookcafe. Alhamdulillah berjalan dengan lancar. Dan paling best, sekejap je diaorang setelkan. Fuhhh impress sangat-sangat. Dah la beli very good price, service tiptop... Aishhh memang patut beli lagi ni.

Boleh direct pergi ke FB Bookcafe untuk pinangkan mana-mana buku yang korang berkenan. Kalau nak Nisa jadi personal shopper pun boleh, roger aje..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...