Update on work : Training

2 Minggu dah mula bekerja tapi busy dengan training. I am grateful to have a great team.. Even though just know you guys for 2 weeks and I can't wait to get to the team in our daily work basis.

Paling mencabar semestinya nak catch up schedule yang padat Dan pada masa yang sama nak konsisten dengan pumping breastfeeding routine Dan solat dhuha. Nak hantar Dan Ambil maira dari rumah pengasuh pun jadi mencabar bila nak kena handle dengan traffic jam Dan parking Fuhhh memang nak kena jaga mindset bab ni... Boleh effect seharian kita.

Orait jom tengok macam mana lepas ni..


Post a Comment

Popular Posts