Wednesday, September 28, 2016

Yeayyy bawal scallop dah ada yang beli


Alhamdulillah stok bawal scallop dah makin berkurang, tandanya dah ada owner masing-masing.
Kawan masa UiTM beli 2 warna bawal scallop. Warna kelabu dan pink. Sebabkan rumah Nisa dan tempat kerja dia pun dah dekat, kami decide nak jumpa di IOI City Mall. Alang-alang boleh lunch. Walaupun bawak Maira, dia selesa ada disitu.

A few days later nampak kawan Nisa ni post kat IG dia. Terus boleh spot tu bawal scallop yang dia beli haritu. Okaylah kalau ada yang nak beli, boleh je beli dari Nisa.
Yessss semestinya bawal scallop ni selesa untuk dipakai dan senang untuk dibentuk.


Post a Comment

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu. Berken...

Cerita Panas Blog Minggu Ini