Arissalicious Cake open for Raya Haji


Bila ramai customer tanya, 
"nak order time raya haji nanti boleh..??"
ingat seorang dua je yang tanya sekali ramai daaa yang tanya..
okay lah, macam biasa Arissalicious cake beroperasi dan kini lebih giat 
sebab lagi beberapa hari je nak raya haji.

Kiranya mereka memilih Arissalicious cake sebagai penyeri Hari raya nanti.
Sebabkan kek lapis kami selling fast dah macam tiket wayang laju semacam je cepat sold out..
Kami ambil initiatif untuk buat listing supaya senang orang nak order.

Siap buat pre-order, macam kita copkan dulu...then dah nak raya baru pos..
sebab apa taw...?? Arissalicious cake ni sekali dah bukak cepat lesap licin orang makan.
Tak sempat nak raya kek lapis dah habis daaaa...
Betul ni...tak tipu punya..


update as at 2 September
Rambang mata kan?? Memang pun...kalau nak tanya mana sedap, kena try semua dulu baru taw mana sedap... iyelahh lain orang lain rasanya..
Nisa secara personal suka Choc Vanilla, Choc Almond, Horlick, Choc Cheese & Blueberry.
Tak kata yang lain tu tak best...tapi ni yang suka la..
Jadinya Nisa nak open order la kat kawan blogger ni. 
Ada sape-sape yang nak, meh whatsapp direct pada Nisa 013-6436218

Nisa nak bagitaw siap-siap ni,
harga satu kek lapis RM19 termasuk postage. 
Kalau yang nak COD, Nisa boleh area Kajang & Putrajaya.
InsyaAllah beli banyak, nak mintak harga kasih sayang pun Nisa layankan.

Facebook page Arissalicious Cake

Hari Raya Aidiladha 12 September ni.. dah boleh start planning la ea..
Terima kasih in advance ea semua..


Post a Comment

Popular Posts