Saturday, June 21, 2014

Selfie : baik atau pun tidak


Fenomena selfie memang tak asing lagi sekarang ni. Baru-baru ni ada baca selfie yang dasyat sampai panjat bangunan. Tak nak la ulas pasal tu. Masing-masing ada pendapat sendiri pasal tu.

Saya ni jenis tak suka bergambar. Sejak ada selfie dan phone lagi menggalakkan kegiatan selfie dalam diri, saya sudah mula suka bergambar. Dapat label dalam family - "budak suka selfie"

Jadi untuk nasihat diri sendiri, selfie berpada-pada. Thank god saya ni bukan jenis nak cari shot yang perfect. Uihhh mintak dijauhkan. My parents pun dah berjaya saya ajarkan selfie..he he sorry yea bapak and mummy, kakak influence untuk selfie.

Baik atau tidak sebenarnya bergantung pada diri sendiri.. Kalau tiap hari selfie lepas tu publish kat laman sosial. Tah la..he he for me, you really love yourself then. Kalau rasa too much, settle down ber-selfie tu.

Korang rasa macam mana?
Ohh nak sekali bagi selfie dari saya ea.

Dari empunya blog,
Anisa Anuar

4 comments:

  1. selfie biar berpada-pada asalkan tak langgar syariat dalam Islam :)
    peace no war :D

    ReplyDelete
  2. Hee Nik rasa selfie tak salah . Asalkan mengikut syariat islam . Hehehe pada pendapat Nik lah

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

    ReplyDelete
  3. dengaq cerita selfie ni mr bean yg start dulu xtaw betui ka dak

    ReplyDelete
  4. selfie sally jarang...kalau tiba teringin..banyak la :P

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post