Sunday, June 08, 2014

Cerita Kawen Nad

Sabtu yang lalu (7/6/2014) pergi ke majlis perkahwinan kawan satu kelas masa belajar di TKS. Bertemankan adik sedara dan adik kecik pergi lah saya ke sana.. Alhamdulillah tak susah nak cari sebab Dewan Datuk Bahaman laluan yang selalu saya pergi..

Sempat jumpa si kembar - Adilah & Adibah. Bavanee tumpang masuk sekali sebab segan, katanya.. Jumpa cikgu Shida, yang merupakan mak kepada pengantin dan cikgu seni masa tingkatan 2 & 3. Tak lupa cikgu hanizah yang sangat sporting layan request saya nak selfie dengannya.

Jadi untuk Nad, si pengantin baru..
Semoga berkekalan hingga akhir hayat..you guys look sweet together. Your mummy seems want grandchildren bila borak dengan nisa hari tu (oppsss)
And....sedihnya tak sempat nak bergambar dengan pengantin...sebab time tu, you tengah karaoke bersama suami.

This entry dedicated to Nad...

With love,
Anisa Anuar

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini