Tuesday, June 17, 2014

Bila sepatutnya time game #GERPOR

Okay...Kali ni post a bit santai gitu...so here goes nothing. Bukan nak citer result or buat highlight pasal game.
Tak tengok pun game sebenarnya..sebab time tu sepatutnya tidur. Kerja la u olls..nanti berpinar je kat office tu..

Nak dijadikan cerita walaupun tak tengok dan sepatutnya tidur..tiba-tiba dengar "goooolllllll!!!!!" dari kedai bawah. Tiap kali nak lelap dengar lagi jeritan abang-abang kat bawah rumah.


Akhirnya tak tidur jugak...baik tengok game kan.. Haiyaaa...nasib housemate tak layan World Cup. Kalau dah ada geng ni, mau gagah jugak nak layan ni..

Keep on going, Germany.. Get your head in the game.

Love from Germany supporter,

Anisa Anuar

1 comment:

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post