Thursday, June 19, 2014

Reaksi bila kena potong queue naik train


Okay over sangat tajuk post. Entah ada yang tertarik hati nak baca ke tak. Kerja kat KL ni, monorail dan LRT jadi transport utama. Macam-macam kerenah dapat tengok. Paling sakit hati bila kita dah terpaksa let go 2 hingga 4 train, lepas tu orang dengan mementingkan diri sendiri main potong line, sanggup menghimpitkan diri walaupun dah penuh.

Bau ketiak busuk tu, memang tak boleh nak elak la..kena banyak bersabar yea. Pernah jugak ada seorang lelaki badan besar dia 'menolak' dan 'memadatkan' lagi monorail sampai habis orang dia pergi hempap. Selfish yang melampau. Mintak dijauhkan jumps dan kenal orang macam ni. Sorry to say, memang tak berkenan.

Reaksi paling jujur pernah saya buat masa ada 2 orang lelaki, menyelip masuk dari line paling belakang terus masuk..potong semua line - reaksi saya : "What the....hoiii!!!"

Alahai layankan aje la drama-drama kehidupan. Korang macam mana...

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...