Sunday, June 22, 2014

Tak kesampaian dapat baju kurung baru


Saya ni susah sikit bila dah berkenan dengan sesuatu barang...tapi bila dah ada yang berkenan, barang tu mesti dah habits stock atau pun paling last kat display. Dah kata tak ada rezeki.

Baru-baru ni nampak kat twitter ada online shopping buat offer. Oomori nama tweet handle. Tahu jugak? Dengar boleh tahan famous jugak Oomori ni.

Nak beli baju kurung baru untuk buat pergi kerja, tapi yang saya berkenan dah habis. Permintaan laju la katakan. Nanti nak kena cari baju kurung jugak. Saya minat baju kurung cotton, tu yang susah nak cari yang dah berkenan.

Salam hujung minggu,

Anisa Anuar

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini