Sunday, June 22, 2014

Tak kesampaian dapat baju kurung baru


Saya ni susah sikit bila dah berkenan dengan sesuatu barang...tapi bila dah ada yang berkenan, barang tu mesti dah habits stock atau pun paling last kat display. Dah kata tak ada rezeki.

Baru-baru ni nampak kat twitter ada online shopping buat offer. Oomori nama tweet handle. Tahu jugak? Dengar boleh tahan famous jugak Oomori ni.

Nak beli baju kurung baru untuk buat pergi kerja, tapi yang saya berkenan dah habis. Permintaan laju la katakan. Nanti nak kena cari baju kurung jugak. Saya minat baju kurung cotton, tu yang susah nak cari yang dah berkenan.

Salam hujung minggu,

Anisa Anuar

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...