Monday, January 13, 2014

Gambar tak jadi : Posing dengan poster Justin Bieber

Amik kau tajuk guwa arini.. Saje je nak menggedik bergambar dengan standee Justin Bieber ni.. tengah tak de orang kan..tapi hamik kau semua tak jadi daaa~~
Nampak sgt tak photo-gedik kn..haha anyway, thanks to my partner in crime tengok sama2, layan sama2 citer ni..

Terima la gambar tak pandai posing ni yea...serious guwa nampak awkward dalam gambar.. tak kisah la janji enjoy time tu..

P/s: tak update satu lagi movie..nnt la nak citer kat blog..

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...