Dah lama tak join segmen dan giveaway


Hey semua.. Hari ni baru ada kesempatan nak buat blog-walking.. Rindu jugak la dengan aktiviti ni.. Tengok dah makin ramai blog yang cantik, isi pun dah best...wahhhh!! I missed a lot of it huh? Lepas tu tengok banyak jugak segmen dan giveaway yang awesome.. Lega jugak di hati tak ada yang ajak...ehhh bukan ayat touching okay...just kan dah lama tak menjenguk, kalau yang ajak segmen tak ke terkilan
"penat aku mengajak...tapi dia tak join..."

waaaaa~~ ayat retis pulak kan...hahaha...tengok la..kalau lepas ni ada kelapangan ke apa ke...tapi macam nak buat blog ni lebih kepada penulisan peribadi...kot ada la rasa nak join lepas ni tak pasti la kan...saya mungkin la join...tengok masa dan keadaan.. kang kata dah tak nak join langsung..pastu gi pulak join...jadi cakap serupa tarak bikin wooo~~

tapi serious tabik kat blogger yang rajin buat segmen dan join segmen *gaya tabik hormat* susah nak ada konsisten untuk join semua tu..okay, tu je la dari saya..nanti panjang berjela menulis kang ke laut pulak jadinya..

"kat blog dah tulis tak nak join segmen, ni awat gi join.."
 -gambar hiasan-
Ikhlas dari hati empunya blog,
ANISA (^_^) xoxo

Comments

Popular Posts