Wednesday, May 30, 2018

Post lama UP kembali Puasa mode


Sejak kebelakangan ni perasan ada posting yang lama naik kembali di Pageview.
Mungkin ada yang search tempat best untuk berbuka. Nisa banyak buat review masa awal kahwin. Time tu banyak jemputan berbuka, itulah ambil peluang review tempat berbuka sekitar Lembah Klang.

Antara post yang boleh terjah

  1. Shell Out @ Stadium Kampung Baru - still lagi tempat favorite. Sebab Bapak rajin pergi sini.
  2. Berbuka Puasa @ Groovy Factory NU Sentral - ni dah lama dah, jadinya mungkin boleh jadi tak up-to-date.
Ohh yea semalam pun ada pergi berbuka dengan kawan-kawan. Boleh nanti Nisa share dengan semua ea. Tak kisah dimana kita nak berbuka, janji bersederhana okay? Jangan bazir taw.

Meh kongsi lagi review tempat berbuka puasa yang best. Boleh jugak nak blog-walking sekali.


Post a Comment

Mana Touch N Go

Hi semua. Ini kisah semalam, selepas selesai buat postage di Sunway dengan tangan penuh kiri kanan dengan barang. Nak dipegang nya handphon...

Cerita Panas Blog Minggu Ini