Saturday, October 28, 2017

Obses menulis audit diri jurnal

Hi semua. Banyak kali fikir, perlu ke share obsession yang Nisa ada ni. Nisa suka menulis jurnal lebih pada untuk audit diri. Apa yang ditulis? Nisa akan cuba tulis detail yang boleh. Emosi - apa yang Nisa rasa, apa yang berlaku dan apa Nisa fikir.

Bila Nisa baca lagi sekali, situ Nisa akan reflect balik - betul ke tindakan Nisa, perlukan second opinion, apa yang Nisa perlu betulkan untuk tak berlaku lagi. Nisa akan pastikan setiap apa yang berlaku, Nisa akan belajar darinya. Walaupun pengajaran tu datang dari oranf yang muda dan tua dari Nisa.

Ada jugak niat nak ajar orang lain buat perkara yang sama...tapi ilmu di dada seperti tidak cukup.. Ada rezeki, kekuatan akan cuba buat sehabis baik.

Penulis blog,
Anisa Anuar

Gambar tiada kaitan tapi amat bermakna buatku

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini