Tuesday, October 17, 2017

Malaysia Cube Open 2017

Hi semua. Weekend lepas berkesempatan dapat temankan Aslam pergi Malaysia Cube Open (MCO) 2017. Memandangkan parents pergi convocation Ameer kat UTP, jadi kakak voluenteer tolong mana boleh untuk Aslam pergi MCO.
Detail MCO 2017
Date : 14-15 October 2017
Venue : Pusat Permata Pintar, UKM
gambar dengan Felix





Dalam ramai-ramai adik, dia ni je yang minat gila-gila dengan cube. Bagi saya, it's a good thing.
Bila ada competition macam ni, dia boleh gain experience, challenge himself - beat his own best time dan dapat ramai kawan.

Jadi sepanjang process registration online, semua Nisa yang uruskan. Sebab dia sekolah asrama dan guna email kakak dia, jadi macam manager dia la jugak.
Just approval dari bapak, kalau sana kata ON kita proceed. Biasanya ON aje.

Masuk je hall tu, perghhh semua gigih solve cube..semestinya laju kalau nak dibandingkan dengan Nisa yang sehari pun tak tentu boleh solve.. dewan semua bunyi macam plastik kepak gitu..iyelah kata pun kena twistkan cube tu kan.. serious ramai betul orang waktu tu.

Lepas ni kat mana pulak?

Post a Comment

Mana Touch N Go

Hi semua. Ini kisah semalam, selepas selesai buat postage di Sunway dengan tangan penuh kiri kanan dengan barang. Nak dipegang nya handphon...

Cerita Panas Blog Minggu Ini