Monday, December 26, 2016

Top 3 Google Search untuk Shellout Kampung Baru


Assalamualaikum semua.. fuhhh banyak entry kali ni bercurah-curah. Terima kasih sebab keep on reading it. Tengah-tengah tengok stats blog, nak tengok apa keyword orang search sampai boleh terjumpa blog..so latest one sebabkan Shell Out @ Stadium Kg Baru. Boleh pergi terus pada link atas atau tulis keyword macam dalam gambar tu ea.

Okay lah baru-baru ni pun Nisa pergi lagi sebenarnya. Belanje lagilah gambar makan shell out tu ea.. Siapa yang belum try pergi pakat-pakat try. Bawak kawan-kawan aritu pun diaorang tak sangka ada tempat best plus sedap and harga reasonable untuk tengah KL tu.

1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Bestnya gambar Shell out tu..

Melawat Baby Faqih

Alhamdulillah diberi kesempatan berjumpa dengan kawan-kawan. Tak boleh last minute plan sangat sebab we olls nak buat potluck together. De...