Monday, December 26, 2016

Top 3 Google Search untuk Shellout Kampung Baru


Assalamualaikum semua.. fuhhh banyak entry kali ni bercurah-curah. Terima kasih sebab keep on reading it. Tengah-tengah tengok stats blog, nak tengok apa keyword orang search sampai boleh terjumpa blog..so latest one sebabkan Shell Out @ Stadium Kg Baru. Boleh pergi terus pada link atas atau tulis keyword macam dalam gambar tu ea.

Okay lah baru-baru ni pun Nisa pergi lagi sebenarnya. Belanje lagilah gambar makan shell out tu ea.. Siapa yang belum try pergi pakat-pakat try. Bawak kawan-kawan aritu pun diaorang tak sangka ada tempat best plus sedap and harga reasonable untuk tengah KL tu.

1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Bestnya gambar Shell out tu..

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...