Sunday, December 25, 2016

12Juta penonton 7 hari Mencintaiku

Siapa sini yang tengok citer ni? Okay kita geng.. Nisa ni susah sikit nak suka tengok drama ni tapi ONCE dah suka melekat terus jawabnya. Pada mulanya nyampah dengan watak Mia Adriana...and macam tak percaya watak ni heroin.. buat rasa stay nak tengok bila ada scene yang ayat-ayat ala-ala nak 'serang' watak jahat ni especially Pak Samad and make sense citer ni lebih pada realiti tu.

Okay lah citer pun dah habis dan mesti ada blog lain dah review... Nisa sebenarnya nak tulis pasal yang 12Juta viewer tu.. Sumbernya datang dari company Nisa kerja. Perghhhh bangga la jugak weihh..contribution gitu. Not my department la just next to us..ahaaha kasi chan la tumpang bangga sikit.
Nielsen ni company yang measure apa orang beli, apa brand yang tengah top, apa orang Malaysia suka tengok rancangan apa..yang macam tu la..

Nanti sambung lagi eh..


Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini