Friday, December 16, 2016

Sebenarnya tu goal setting kami

Kisah viral ni tak ketinggalan buat Nisa juga dan kawan-kawan yang dah kahwin.

Kalau ikutkan memang nak beli jugak and dah letak dalam goal setting..tapi iyelah pending aje lepas tu. Perancangan Allah dah atur cantik. Sekarang banyak spend pada maira dan insyaAllah saving.

Jadi ada cara lain nak sayangkan suami taw..


Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...