Friday, December 16, 2016

Sebenarnya tu goal setting kami

Kisah viral ni tak ketinggalan buat Nisa juga dan kawan-kawan yang dah kahwin.

Kalau ikutkan memang nak beli jugak and dah letak dalam goal setting..tapi iyelah pending aje lepas tu. Perancangan Allah dah atur cantik. Sekarang banyak spend pada maira dan insyaAllah saving.

Jadi ada cara lain nak sayangkan suami taw..


Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini