Wednesday, December 28, 2016

Maira Adventure #2

Assalamualaikum semua.. Jadinya lagi beberapa hari dah nak masuk 2017 yang pastinya taknak Maira ketinggalan especially saving dia. Nak buat starting untuk dia nanti dah besar senang nak didik untuk teruskan habit ni.

It's the same process yang Nisa sendiri alami. Mummy banyak explain masa curiosity surat datang ke rumah...

"Mummy tu surat apa tu..."

"Ohhh tu surat dari insurance..."

"Insurance tu apa mummy..."

Now it's my turn to teach Maira. Buat masa ni Nisa just buatkan

1. Tabung Haji.

2. 52 Week Challenge.

Okay kena commit habis ni untuk Maira. Maaf ea sayang ibu kalau bab ni detail dia lain macam sikit. Mungkin sebab tu la ibu suka maths lebih dari bahasa.

Idea dari ibu Maira.


Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...