Ber-blogwalking di malam hari | Mood : Ting tong


Hai semua.. Dalam kesibukkan ni, dapat la luangkan sedikit masa dengan blog-walking.. 
Fuhhh...hangat belaka topik yang ditulis oleh penulis. 
Ada pasal isu nurseri, Malaysia Ke Kita...macam-macam la.
Seronok jugak dapat baca pendapat orang lain. Pendapat tak ada yang betul atau salah..

Cara keterbukaan kita nak menerima pendapat yang mungkin berlainan dari kita, 
tu yang betul menguji kita sebagai pembaca mahupun 
sebagai penulis secara amatur atau professional.

Saya pula lebih selesa untuk cerita yang patut..
Agak khuatir untuk menyuarakan pendapat. 
Bukan takut orang bash..
tapi yela kan..ragam orang ni susah saya nak atasi.
Ragam diri sendiri pun kadang-kadang tak terjaga..
ini kan sibuk ragam orang..
hak masing-masing. keputusan di tangan sendiri.

Hari ni bermadah-madah sikit, tak apa kan..

Okay la..kepada yang datang blog saya ni, terima kasih.
Tak apa kalau silent reader. Jangan risau juga kalau nak tegur,saya ni tak makan orang.
Tak larat la nak makan orang. Makan nasi pun tak habis ni nak makan orang
amat la tak logik..issh issh issh

Kalau blog ni menyepi, jangan rindu la pulak..
sebelum merepek makin berleluasa, baik saya mengundur diri..

jaga diri masing-masing, be nice to each other..
buat baik dibalas baik, buat jahat tanggung la sendiri (peringatan untuk diri sendiri)

Nukilan ringkas dari penulis,
ANISA ANUAR
xoxo
Post a Comment

Popular Posts