Thursday, February 27, 2014

Balik Kampung - update dalam keretapi

Hey semua. Hari ni saya balik kampung. Apply cuti sehari untuk jumaat. Saje je nak balik ni. Ohhh minggu birthday beramai-ramai antara alasannya. Nak cakap home sick,menggedik namanya.

Tadi sebelum nak balik, time tu ada last minute punya kerja. Macam tak nak bagi kita balik aje. Tapi kan..boss tu ingat tak esok saya cuti nieh.. gaya macam tak ingat je..
Plan banyak nak buat esok,tengok kudrat ada ke tak esok.

Sekarang tengah menulis dalam train ni. Tengah rasa nak menulis. Dengan ditemani lagu justin bieber dalam mp3 ni,tangan kanan ada beg kerja..belah kiri dengan beg penuh hadiah. Dah rupa santa claus lak bawak hadiah banyak-banyak ni. So, korang jangan rindu pulak..lepas ni tak ada bebelan dari saya.. bebel la sangat kan..

Lepas ni,bermula kembali tugas sebagai anak sulung. Okay, dah nanti takde coverage kat kampung..tengok la ada tak post lepas ni. Tu je la.. byeeee~~~

Nukilan dalam keretapi,
ANISA ANUAR
xoxo

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...