Tuesday, February 20, 2018

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu.

Berkenalan dan balas komen member around the globe. Seronok dengar update progress projek masing-masing.

Tak lupa juga share knowledge. Serious tak lokek ilmu. Nisa pun tak time nak sedut ilmu yang ada. Maklumlah otak memori CPU ku dah lama tak upgrade hehe..faktor usia mungkin.
Apa-apa pun bak kata bapak "Slowly but surely.."

Nisa pun ditugaskan untuk manage Google+ page. Kiranya tukang approve orang nak join group, any announcement or memeriahkan page tu kiranya my part of the job. Suka buat, sebab dekat sangat dengan diri ni.

Jadi kalau la boleh

Masukkan semua task-task ni update KPI nanti, aci tak? Korang rasa?

No comments:

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...