Tuesday, February 20, 2018

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu.

Berkenalan dan balas komen member around the globe. Seronok dengar update progress projek masing-masing.

Tak lupa juga share knowledge. Serious tak lokek ilmu. Nisa pun tak time nak sedut ilmu yang ada. Maklumlah otak memori CPU ku dah lama tak upgrade hehe..faktor usia mungkin.
Apa-apa pun bak kata bapak "Slowly but surely.."

Nisa pun ditugaskan untuk manage Google+ page. Kiranya tukang approve orang nak join group, any announcement or memeriahkan page tu kiranya my part of the job. Suka buat, sebab dekat sangat dengan diri ni.

Jadi kalau la boleh

Masukkan semua task-task ni update KPI nanti, aci tak? Korang rasa?

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post