Wednesday, February 14, 2018

DIY : Drawing tool kit


Hi semua. Jadinya Nisa nak share DIY yang Nisa sendiri buat dan rasa nak berkongsi dengan semua.

Barang-barang yang diperlukan (kos yang diperlukan):
1. Bekas seperti M&M ni. Tak kisah bentuk dan saiz. (tiada kos diperlukan. free gift masa beli M&M)

2. Pensel warna atau krayon atau pensel. (tiada kos diperlukan. free gift masa beli buku warna Maira)

3. Kertas warna atau sticky notes. (anggaran RM5, bergantung kepada saiz)



Drawing tool kit ni sesuai untuk Maira. Nisa bawak ni bila pergi keluar makan atau mana-mana yang boleh buat Maira distract dengan drawing kit tool. Kiranya berguna jugak bekas M&M ni. Nisa pulak pantang Nampak bekas comel-comel macam ni. Pantang nampak. Cuma sekarang dah kena kawal. Iyelah tak boleh main beli je, pastu tak ada function akhirnya.

Senang kan.. nanti boleh share.

Selamat mencuba semua.

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini