Saturday, March 29, 2014

Post Bergambar : All about me

Okay tah kenapa asyik tak boleh nak publish...kalau post ni dapat publish syukur sangat..kalau tak nasib la. Tajuk pun dah tertulis kat situ post bergambar..
Gambar 1: selfie dengan cermin mata besar dan topi beach. Dua-dua item ni kawan punya. Bosan tunggu bot kat pulau tioman..macam ni la jadinya.
Gambar 2: photo shoot dengan family kat Borneo Highlands Resort. Ni kat golf site. Tak pandai pun main golf tapi hahahaha pedulik..
Sikit-sikit la dulu saya update. Bercuti aje dua minggu ni...walaupun ada yang tak plan dan plan,semuanya best. Terima kasih kepada semua.
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...