Saturday, March 29, 2014

Post Bergambar : All about me

Okay tah kenapa asyik tak boleh nak publish...kalau post ni dapat publish syukur sangat..kalau tak nasib la. Tajuk pun dah tertulis kat situ post bergambar..
Gambar 1: selfie dengan cermin mata besar dan topi beach. Dua-dua item ni kawan punya. Bosan tunggu bot kat pulau tioman..macam ni la jadinya.
Gambar 2: photo shoot dengan family kat Borneo Highlands Resort. Ni kat golf site. Tak pandai pun main golf tapi hahahaha pedulik..
Sikit-sikit la dulu saya update. Bercuti aje dua minggu ni...walaupun ada yang tak plan dan plan,semuanya best. Terima kasih kepada semua.

1 comment:

  1. Assalamualaikum. bestnya beriadah dengan keluarga. singgah menabung tesco sini~~~

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post