Move Out Mode ON


hey semua..mood nak menulis datang lagi...jangan tanya kenapa pulak ni hahaha..
hari ni baru move out dari sewa bilik kat area Bandar Baru Sentul. Kenapa pindah?
boleh dikatakan sebab tak mampu nak bayar bulan-bulan sebanyak tu.
Bukan tak mampu...cuma kalau teruskan lagi, tak ada saving la saya ni..
boleh dikatakan jugak 34% dari gaji saya bayar semata-mata duit sewa bilik tu..
dah kata budak Statistik memang perhabis guna la..

Housemate pun memahami jugak keputusan nak pindah.. so, thanks to my dear family..
Pindah dengan jayanya...cewaaahhh..
Lepas ni, audit kewangan diri sendiri kena kaji balik la..serious saya memang ada buku audit kewangan sendiri.. cuma tak ada ISO je nak approve kan.. overrrrr~~~~


Thanks to them...barang yang saya rasa tak banyak...tapi rupanya banyak..dah berjaya dipindahkan..

dengan 2 kali trip,okay..

Nukilan ringkas di malam hari,

Anisa Anuar
xoxo
Post a Comment

Popular Posts