Blogging @ Pulau Tioman

Hey semua.. ni curi-curi blogging kat Tioman. Jap lagi dah nak perjalanan pulang. Datang kat sini hari jumaat sampai la hari ni,Ahad. Pergi dengan kawan-kawan sama berpersatuan. Walaupun last minute decision,thanks to my parents sbb bagi permission..dapat la have fun sini..
Stay kat Sun Beach Resort..pada pendapat personal saya, tempat ni best..snorkling pun puas hati sampai merah la muka ni. Keadaan bilik pun okay. Saya dapat blog pun sebab ada wifi...sedih u-mobile tak de coverage...tapi semalam kat atas air sempat je nak tweet..huihh amaze la kejap time tu..
Okay la..nanti saya update kn gambar ea..phone dah penuh dengan gambar je..nak tapis dulu gambar mana nak letak kat blog. Sampai sini je..bye korang~~


Nukilan ringkas dari Tioman,
ANISA ANUAR

Comments

Popular Posts