Wednesday, January 17, 2018

Stok Genki Tape untuk 2 bulan


Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pampers bila sale 11/11 haritu. So, ni kiranya kali kedua beli pampers guna shopping online.

Nak dijadikan cerita, hari tu beli hari Selasa kalau ikut calculation sampai hari Khamis atau Jumaat. Iyelah beli dari 11 Street kali ni, biasanya tak ambil masa lamakan.. Stoknya tak sampai hari yang sepatutnya. Jadinya, kena beli dekat Kota Bharu - balik kampung mertua.


Tak apalah, rezeki beli sana agaknya. So, apa jadi dengan beli kat 11 Street tu..
Ehh dapat je, cuma lambat sikit la. Lepas balik dari kampung tengok kat meja office ada la sekotak gedabak ni. Jadilah 2 set (beli kat 11 Street) campur 1 set yang beli kat KB. Betul ke boleh tahan sampai 2 bulan. Haah serious boleh. Maira yang sehari kekerapan nak tukar dalam 4 ke 6 kali.

Ada yang tanya

"Best ke Genki ni?"

Jawapan ku - for Maira haah okay dengan dia. Kualiti okay. Tak ada bocor especially waktu malam. Tak ada ruam-ruam (melainkan tak tukar lebih dari 8 jam, confirm ruam kalau pakai mana-mana pampers sekali pun).

Kalau ada yang plan nak try pakai, leh la cuba. Haritu try Genki Pants, boleh kopak $$$ hahaha...

yang ni ada 2 set je

 


Post a Comment

Ter-pelajar kah mereka?

Hi semua. Biarkan Nisa buat bebelan untuk hari ni. Setelah sekian lama, Nisa rasa perlu ada tindakan.Perkara ini berlaku di kawasan diman...

Cerita Panas Blog Minggu Ini