Sambil pergi bagi ceramah, sempat lagi


Hai semua.. Kalau sesiapa follow personal akaun Facebook, Twitter & IG mesti nampak bersepah-sepah pasal Yerba Mate. Benda best tak baik kalau tak bercerita. 
Cerita kali ni kisah bapak saya yang aktif bagi ceramah sana-sini. Terutama dah nak dekat musim SPM. Bapak memang dari dulu lagi aktif. Siapa yang pernah dengar Sir Anuar Tahar, mungkin korang pun pernah attend ceramah dia. Subjek English SPM of course.

So, nak dijadikan cerita dalam giat bapak aktif dengan bagi ceramah..sempat lagi sambil-sambil cerita pasal Yerba Mate. Iyelah macam mana tak bercerita, sebab bapak memang minum Yerba Mate tu selalu dan dia sendiri testimoni berjaya. 
Kalau duduk dengan dia, orang akan mula tanya "Macam mana boleh nampak slim ni.."
Jangan risau saya share gambar bapak saya ea..

Waktu sambut menantu di Pengkalan Chepa. Comelkan bapak..

Ni gambar raya tahun ni..bergambar pulak dengan cucu dia
Ada beza tak? Haah bapak minum Yerba Mate aje. Lain kan..
Mana la bapak tak boleh nak bercerita. Dia pun suka minum Yerba Mate ni. Asalnya nak try je, sebab bapak memang suka try produk yang bagus ni.
and...definitely dia suka..katanya memang ni taste dia.

Anak mana tak excited tengok bapak dia boleh fit walaupun dah 5 series.
Apa lagi bapak offer semua kawan dia rasa sendiri. Terus ada yang nak order beli Yerba Mate.
Terbaik..sebab mereka tahu Yerba Mate ni rasa dia lain dari yang lain.
Lain yang macam mana? Kena rasa sendiri.
Bagi saya rasa Yerba Mate ni, ibarat tengah minum dengan pemandangan taman English style.
Boleh imagine tak tu? rasa tenang, best je hirup teh tu.

Ada yang kata ni detox tea, ada kata ni slim tea, ada kata ni energetic tea..
Sebab semua tu memang masuk la.. bukan je 3 in 1. 6 in 1 pun boleh..depends pada orang.
Best kan ada yang teh compatible dengan orang. 
Teh yang ikut orang bukan orang yang ikut teh..

boleh minum ramai-ramai macam ni.

berkongsi dengan yang lain
Macam best je? Mesti la best.
Macam mana nak dapatkan teh ni? Daripada saya aje.
Takyah susah pening nak gi Google. Boleh pos kan dengan COD area Kajang, Bangi atau Putrajaya.

Berapa harga sekotak?
RM56 dah termasuk GST. Ada caj postage.
Beli banyak dapat special price.

Berapa uncang dalam Yerba Mate?
ada 20 uncang.

Berbaloi ke beli Yerba Mate ni?
Ini terpulang kepada individu masing-masing. 

Sebab Yerba Mate ni berbaloi sangat untuk orang yang ada kencing manis, nak bagi perut kempis, tidur tak lena, makan tak terkawal, stress di tempat kerja, nak turun berat badan,nak rawat cirit-birit,sembelit & senak perut.

Untuk tengok lebih banyak testimoni, boleh ke FB page
Rahsia Kekal Remaja atau direct whatsapp ke 013-643. 6218 (Anisa)

Yerba Mate ni pernah viral dalam post Rizal Hakim dan bakal muncul dalam iklan TV nanti.


2 comments

Popular Posts