Sunday, January 31, 2016

Teh Hijau Yerba Mate



Hi semua.. Dah lama tak update blog? Sekarang saya banyak aktif dalam Facebook & Instagram je. Jadi fair kalau nak lama-lama tulis blog ni. Kalau ada yang pergi profile Facebook saya banyak cerita pasal best nya teh hijau Yerba Mate ni. Kalau perasan sekarang pun banyak yang dah buat inovasi kearah teh hijau. Coklat campur teh hijau, produk penjagaan rambut dan lain-lain.

Alhamdulillah ramai yang sudah tahu kenapa mereka perlu minum teh hijau Yerba Mate ni. Kadang-kadang kita cuba kawal pemakanan atau kesihatan kita untuk terus keep fit. Tapi dengan adanya teh hijau Yerba Mate ni, boleh melengkapkannya. Banyak khasiatnya, antaranya :



Banyakkannnn...sebab tu teh hijau dari Argentina ni memang thumbs up dari saya. Highly recomended. Ramai yang asal nak cuba-cuba, jadi repeat beli la. Nah saya nak belanja satu testimoni yang saya suka nak share dan mana tahu korang pun macam "eeh...macam aku je ni..."


Kawan kita seorang ni memang dilema sikit bab nak kuruskan badan. Sekarang maintain aje. Dulu katanya badan pernah sangat besar, so tak tahu nak percaya tapi dia memang bersungguh cakap macam tu. Berhasrat nak minum teh hijau Yerba Mate ni tak perlu rasa badan besar lagi.

Macam mana rupa teh hijau Yerba Mate ni? 

Very good question you guys. Meh nak belanje gambar teh hijau Yerba Mate secawan. Jangan terliur naaa, tenung gambar lelama tu.


Sambil borak dengan kawan dah lama tak jumpa, boleh la pekena teh hijau Yerba Mate ni.
Seronok bila minum ramai-ramai taw.

Nak testimoni atau lebih banyak tips, boleh melawat Facebook page Journey To Keep Fit atau Rahsia Kekal Remaja. Kepada yang nak mencuba, boleh whatsapp ke 013-6436218 dan sendiri jadi sebahagian dalam testimoni.
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...