Sunday, August 17, 2014

Umpan guna selfie

Salam syawal semua.. Mood raya lagi niehh..tajuk post over sangat eh? To make it short, sebenarnya nak tangkap gambar si kecik ni (gambar pertama).

Disebabkan dia ni sangat lincah dan genius tak bagi gambarnya ditangkap...terpaksa umpan dia guna selfie nak bergambar (gambar kedua) haishhh... Jangan tak tahu budak-budak zaman sekarang kecik-kecik dah tahu selfie...jauh beza zaman kita yea dak.

Apa? Ohhh...korang fikir cerita dasyat sangat ke? Waduh..waduh..jangan begitu dong~~

BTW, tahniah sahabatku merangkap dulu housemate merangkap geng budak foodcourt yang sekarang dah jadi tunangan orang. Semoga dipermudahkan urusan untuk ke jinjang pelamin dan seterusnya membina mahligai indah (ewaaahhh...ayat curlass gitu)



Salam sayang dari penulis,
Anisa Anuar
xoxo
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...