Sunday, August 17, 2014

Umpan guna selfie

Salam syawal semua.. Mood raya lagi niehh..tajuk post over sangat eh? To make it short, sebenarnya nak tangkap gambar si kecik ni (gambar pertama).

Disebabkan dia ni sangat lincah dan genius tak bagi gambarnya ditangkap...terpaksa umpan dia guna selfie nak bergambar (gambar kedua) haishhh... Jangan tak tahu budak-budak zaman sekarang kecik-kecik dah tahu selfie...jauh beza zaman kita yea dak.

Apa? Ohhh...korang fikir cerita dasyat sangat ke? Waduh..waduh..jangan begitu dong~~

BTW, tahniah sahabatku merangkap dulu housemate merangkap geng budak foodcourt yang sekarang dah jadi tunangan orang. Semoga dipermudahkan urusan untuk ke jinjang pelamin dan seterusnya membina mahligai indah (ewaaahhh...ayat curlass gitu)



Salam sayang dari penulis,
Anisa Anuar
xoxo
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini