Tuesday, August 26, 2014

My Dilemma : Patut ke saya belanja? - kad Starbucks

Hey semua. So, tajuk pun dah straight to the point. Macam ni, nak dijadikan cerita...saya dulu memang tiap bulan jejak ke Starbucks sebagai cara saya nak belanjakan diri. Dah nama pun coffee lover, memang suka la pergi sana.

Jadi saya dah jadi regular customer, saya beli kad Starbucks yang ada duit dalamnya. Ala-ala touch N go. Sejak say NO to Starbucks (baru kuatkuasa ke atas diri sendiri dua bulan yang lalu) jadi baki yang saya ada ni....apa saya nak buat?

Belanjakan saje? Bagi kat orang? Burn kan aje....nak kata banyak tu tak la..tapi bazir duit dalam tu.

Pendapat kawan-kawan macam mana?

Terima kasih ya.

Salam sayang dari empunya blog,

Anisa Anuar

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini