Friday, August 29, 2014

Ohh beg ku

Hey semua. Ni tengah otw nak balik kampung. Bayang eh budak perempuan bawak beg kiri kanan penuh dengan kepit kn beg sambil menaip nak tulis blog guna smartphone.
That's a lot going huh... Okay tengok post. Baru je tadi beg yang beli time belajar dah rosak. Zip la rosak. Walaupun dah banyak jahitan still lagi guna, sayang punya pasal..

Not now please...waaaaa~~ okay la nak naik train jap lagi. Jangan rindu ea...hahaha..

Nukilan mengada dari empunya blog,

Anisa Anuar

P/s : gambar tu nak tunjuk guna pin tudung nak bagi tutup..no more zip..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...