Saturday, February 12, 2011

wakanabeb dgn mmbr kembara

aku nk ucapkan 'terima kasih' kepada kawan aku, Ir Bukhari (nama facebook) telah wakanabeb kat aku...pergh...tobat lepas ni,aku xkn simply bkk apa2 link dr kwn2 aku...
aku lak fokus kat gmbr...mule2 aku igt nk cari perbezaan gmbr..mne tak nyer arahan dia bagi dalam bahasa cina,mne la aku paham... lepas tu kau..kuar gmbr raksasa dgn2 sound effect sekali...
Nasib baik, aku xpkai headfone..kalau x mau aku x nanges...gile lak aii
dan nasib baik jgk..aku x ddk umah sorg2..mau aku double nanges..
aduss...lemah jantung aku...nasib baik x..terhenti..
ko ni kn...mmg la bukhari.. kacau jek aku nk buat forecasting..dan nasib baik jgk time tu,aku x minum air...mau x lappy aku basah sbb aku 'fire' gne air kopi ni...anyway thanks wat aku x 'tido' nk siapkn assignment..
kuang asam jawa la bdk nie..
info tmbhan..aku jerit time kuar menda alah tuh...sambil tutup muka aku dgn bantal..
pergghh terbaik la.. kalau tiap sem ada org kne kn aku gni..mau giler aku dibuatnyer..
tapi kn selalunyer aku x ske bkk link org bg..tp npe td aku gatal sgt nk bkk..
p/s: jgn simply bkk link yg pelik2...nnt jd mcm aku. (perasaan curious aku tinggi kot time tuh) kalau utk org xbpe berani..xyh la korg bkk ek..
geraammm
ini adalah respond dari mmbr...

Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...