Tuesday, February 08, 2011

kak odah, antara kawan,kakak dan musuh???

Ini pulak pasal kawan aku yg kat UiTM...yg paham perangai aku...ajar aku mcm2.. selalu jgk wat drama dgn dia..tp bile kitaorg gadoh knfm lepas 2 mseti ok nyer...dh taw masing2 nyer perangai... aku ske dia masak pedas2 semua2...hehehe dia sgt caring kat aku...
yg pasal post ni...mungkin takdir atau kebetulan dpt soalan ni...
aku kdg2 sje je marajuk2 nnt dpt perhatian dari dia...hehehe...tp dia ckp aku xpandai pujuk dia
ada ke ptt...mse kitaorg kuar...ada org ckp kitaorg ni adik-beradik...mungkin sbb kami ni org bugis kot...hhehehe kebetulan semata2


antara koleksi gmbr dia kat dlm lappy aku...byk je lg tp...kang blog aku ni penuh gmbr dia je... dia ni gler camera...pantang nmpk camera la senang citer

2 comments:

nur raudha hj.zainal said...

hahahah seng2...ko wat aku nanes lg seng2!!!!!!
jaat r ko..xmo kwn...!!!!!!

ANISA said...

xmo kawan sudah...biar la ni blog kita...kita leh ckp pe yg kita nk...pasal pe pun hehehehehe

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...