Monday, February 11, 2019

January 2019 Wishlish checked


Alhamdulillah awal bulan Febuari ni wishlist barang yang Nisa nak semua dah ada.
Barang yang simple je tapi tu lah tulis siap-siap bila taw nak beli apa.

1. Micellar GARNIER

Beli dekat Watson, IOI Putrajaya. Tengah mencuci mata tiba-tiba teringat nak beli Micellar. So, kiranya ni first time cuba. Sebab sekarang almost hari-hari make up. Sebelum letak Micellar dalam wishlist pun asyik baca perlu ada. Ada jugak baca kat instagram Jannah Kissmi bila orang bagi opinion which one is best. Still Nisa tak boleh decide, sebab kena try la kan.

My comment this Micellar
- sekali sapu dah banyak ada kat cotton pad.
- tak pedih macam kena toreh especially bila kena kat jerawat.
- bau pun just nice, takde la macam bau too chemically.

Dari google Image aje


2. Shoe yang ikut bajet ditetapkan.


Bukan 1 kasut je tapi dapat 2 kasut dengan harga less RM100.
Cuba teka beli kat mana?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
COTTON ON (BUY 2 FOR RM70)
Just what I need. So, Nisa dapat la kasut casual and work which I use both shoes untuk both occasion. Syukur yang amat. Lepas pergi weeding kawan kat area Batang Kali, kita pun guna kesempatan pergi Genting Premium Outlet.
Buat Nisa yang tak berapa kaki shopping ni, sekali beli haaa kau jauh terus.
Dengan Maira dok pegang kaki, "Ibu...takyah pergi situ..."
Drama tak terhenti disitu, "Jap la sayang, bukan senang ibu nak shopping ni..Duduk dengan ayah jap please..."
Then dia cakap, "Ibu..takyah beli kasut.."


Haa...kau ghase macam mana ni..sorry anak manjaku..ibu nak membeli jugak..
Lama dah ibu tunggu saat ni..bagi ibu chance ea..hehe~~


Okay lah bulan Febuari ni sibuk kumpul duit pulak. Rasanya tak ada apa lagi dah wishlist nak.
 


2 comments:

dear anies said...

mana gambar kasutnya? hehe

Anisa Anuar said...

hehehe dah pakai...boleh nanti share

#68 WORDLESS WEDNESDAY