Family Goal Setting // Istanbul Kami Datang

Hai semua. Assalamualaikum.
Bila dah ada goal setting nak pergi bercuti dengan family, submit doa siap-siap. Last time pergi bercuti luar Malaysia, sebelum berkahwin. Tengok kawan-kawan yang baru kahwin, honeymoon luar negara.. Ada jugak terdetik
"Bestnya mereka.. Bercuti oversea..
Rezeki mereka.. "
Bila datang rasa tak best, cepat-cepat twist feeling tu.. Kalau rasa tak lepas, si suami la tempat luah rasa.
"InsyaAllah rezeki pergi luar negara. Maaf tak pergi honeymoon jauh luar negara.. InsyaAllah kita bercuti bertiga, okay? "
Suka bila hati ni dipujuk. Bukan nak bercuti tu sebab tengok orang bercuti tapi feeling bercuti...semua tahukan macam mana rasanya.. So yes technically takde honeymoon tapi kami ada rezeki gather dua family di Cameron Highland..
Dengan ini, submit doa untuk bercuti dengan suami & anak ke Istanbul. Aaaminnnn..


Hasil nukilan,
Anisa Anuar

Comments

Popular Posts