Friday, January 23, 2015

Pindah, pindah..

Hai semua... Apa khabar semua? Nisa sihat walafiat.. Tajuk citer yang simple je. Senang pendek kan cerita.. Nisa pindah minggu depan. Pindah tempat kerja dari tingkat 25 ke 30. Tempat yang beberapa je langkah kaki dari bilik CEO. Maksudnya tak boleh jadi budak nakal la lepas ni. Heeee~~~
Dah makin tinggi floor ni bermaksud tolong la jangan ada fire drill.. Tingkat 25 pun dah ketaq kaki cheq ni.. Ini kan 30.. Tak tercapai akal ku lagi ni.

Sekarang tengah process clear barang yang tak patut ada. Walaupun kena buat seorang, harap boleh la gerakkan kerja. Nak mood cleaning pun dah makan masa. Gedik betul nak ikut mood aje kan.

Alaaaa jangan tengok je, meh tolong sekali.. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. Tak gitu kannn

No comments:

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...