Sunday, October 27, 2013

Doodle Dari Cik Amal


Post kali ni nak ucapkan terima kasih kepada Cik Amal untuk doodle yang kiut sangat..
hujan macam ni..best jugak kalau pakai macam ni..hehhee~~


seperti yang saya mintak dalam Segmen Random by Cik Amal
alahai nampak sangat saya jarang bukak facebook..
baru tengok inbox dari Cik Amal bagi dah lama yang amat (18 Oktober)
hari ni baru nak bukak?? ayoyo Anisa..
Nasib ada niat nak usha facebook untuk Anisa's Corner..

Terima kasih yea Cik Amal...and please everyone keep on support this cool blog
dia banyak tolong saya dari segi cantikkan blog saya sekarang ni..dapat doodle lagi..
keep up your good work, Cik Amal.. you go girl!!!

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...