Kenduri Kahwin Semalam : Zulfadli dan Atie


Assalamualaikum semua...dan hai..
Semalam pergi kenduri kahwin kawan...memandangkan saya ni susah sangat nak pergi wedding kawan..
tu yang rasa nak update jugak..memandangkan kawan saya pun dah update (SINI)

kendurinya di Rembau most wanted yoo~~
memandangkan dah duduk Pilah tak pergi wedding kawan..memang la kan..
so, terima kasih to my parents sebab membenarkan anak kesayangan mereka ke kenduri ni.
and to my chaperon a.k.a bodygouard my cousin,Alan sudi temankan.

sebab tak berapa familiar dengan tempat, dah sampai je rumah pengantin
tanya la mak pengantin, "ini...rumah Zulfadli kan..."
dengan supporting maknya cakap, "aah la..rumah dia la ni..."
tarik nafas lega...takut salah wedding.. syukur sangat masa tu..

memang niat nak tengok pengantin sampai...dan dapat tengok dua mempelai ni..


jumpa jugak kawan-kawan yang lain. Kawan sama-sama jadi Seketeriat Mahasiswa Fakulti (SMF)


sempat 'kidnap' pengantin untuk bergambar.. kena beratur ni nak tangkap gambar..
Ini kenduri kedua saya pergi untuk sebanyak-banyak yang invite.
Harap saya dapat pergi kenduri kawan saya yang lain.

suka sangat door-gift untuk guest...boleh curi idea tak ni..hehe


Kepada Zulfadli (Stinson) dan Atie,
Semoga kalian berdua bahagia sehingga hujung nyawa..
Be nice to each other, love each other..
Live with the fullest that you both can.. Harungi onak duri perkahwinan bersama-sama..
Doakan yang terbaik untuk kalian..

wahhh panjang pulak ucapan.. tahniah kalian berdua..
(This post dedicate to both of you)

Comments

Popular Posts