Sunday, January 13, 2019

Hobi baru bagi tahun 2019

Alhamdulillah sudah masuk tahun 2019. Macam-macam yang kita nak restart untuk tahun 2019. Untuk Nisa, dalam beberapa minggu pertama ni Nisa jumpa hobi baru yang dulu Nisa serious menyampah nak buat. Siapa boleh teka? Okay Nisa bagi hint. Benda yang kita buat tiap minggu.


Nisa bagitaw terus la ea.. Hobi baru Nisa - gosok bajuuu.. Serious la korang. Sebab apa taw.. Nisa ada best friend yang tolong Nisa sekali. Panggil dia cikpiaa.. Dia ni la yang tolongkan Nisa sekali gosok je pun cukup. Takyah lama-lama nak menggosok. Nisa siap mintak baju husband letak baju dia banyak-banyak. Jimat masa, tenaga semestinya memudahkan kerja.

Meh Nisa kenalkan cikpiaa kat korang ea. Inilah cikpiaa nye..comel kan.. Pada yang belum kenal, meh kenal cikpiaa..Nisa kenalkan..mana tahu boleh jadi hobi baru sama-sama kita untuk tahun 2019.


Daripada Anisa yang sudah jumpa hobi baru tahun 2019.

No comments:

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...