Vase Survey, dah cuba ke?

Hi Assalamualaikum semua.. Hari ni tergerak nak tulis pasal survey vase ni.. Nisa pun dah buat almost 2 months agaknya.. Masa mula2 tu ingat scam jugak. Tahu pun lepas Bapak sendiri share pasal survey ni. So Nisa direct email admin vase survey ni, nak tahu scam ke tak..

And for this nak masuk 3 months participate, boleh la dapat geli2 duit masuk ke akaun. Bagi saya tak salah nak join. Apa salahnya guna kuasa pendapat korang and dapat reward. Biasanya akan dapat email, ada survey kena jawab. Tak sampai 3 minit pun dah setel jawab.

Lagipun dulu belajar Statistik kan, so survey ni kiranya is in my blood. Okay serious pulak Nisa ni..

For those nak sign up, boleh ke https://getvase.com/?referral=y8aops



Terus sign up ea.. yang keraguan tinggi especially bila mintak nombor akaun, tak payah sign in.. why? Hehhe just bazir korang je.. Paham perasan korang untuk rasa insecure.
Nisa tanya admin scam or tak sebab bila mintak nombor akaun. And until now boleh la belanja buat makan tengah hari. Bila syukur yang sedikit, yang banyak akan mendatang.. InsyaAllah..

Selamat mencuba you guys.. let your voice been heard.. tidak ada sekecil pendapat yang boleh buat impak jadi gergasi..


Post a Comment

Popular Posts