Sunday, September 06, 2015

Movie Transporter Refueled


Hi semua.. Tadi layan cerita Transporter terus update.. Rating bagi untuk cerita 8.5 daripada 10 bintang. Walaupun cakap "alaaaa... Hero baru tak best..."

Korang ni bagi la peluang orang baru berkarya dan saya sangat berpuas hati lakonan dia. Tak ingat pulak nama hero baru ni.

Aksi paling best semestinya dia Transporter guna Audi S8. Perghhh korang tengok sendiri la, tulis sini tak cukup satu Page.

Satu minggu plan dengan member untuk kasi tapau satu hall, gather ramai-ramai untuk layan cerita ni.

2 comments:

lia ummiirfan said...

wow! kena tengok ni.. minat cite ni

Tips atasi morning sickness

aiman mania said...

saya pernh tgok gituh gituh je transporter nih..tak ikut sgt .......Yg daebak,sllu guna Audi dalam filem tuh ....

Minat Audi ..hahaha

Melawat Baby Faqih

Alhamdulillah diberi kesempatan berjumpa dengan kawan-kawan. Tak boleh last minute plan sangat sebab we olls nak buat potluck together. De...