Sunday, September 06, 2015

Movie Transporter Refueled


Hi semua.. Tadi layan cerita Transporter terus update.. Rating bagi untuk cerita 8.5 daripada 10 bintang. Walaupun cakap "alaaaa... Hero baru tak best..."

Korang ni bagi la peluang orang baru berkarya dan saya sangat berpuas hati lakonan dia. Tak ingat pulak nama hero baru ni.

Aksi paling best semestinya dia Transporter guna Audi S8. Perghhh korang tengok sendiri la, tulis sini tak cukup satu Page.

Satu minggu plan dengan member untuk kasi tapau satu hall, gather ramai-ramai untuk layan cerita ni.

Post a Comment

PENCARIAN BLOGLIST DECEMBER 2018 OLEH AIRAH SYAHIRAH

Hi semua. Hari ni ada kesempatan nak join bloglist. InsyaAllah ada kesempatan lagi Nisa akan blog-walking la ea. Nisa dapat tahu pun dari b...

Cerita Panas Blog Minggu Ini