Tuesday, August 11, 2015

Cerita nostalgia - Duit syiling emas Seringgit


Hi semua.. dah lama tak menulis..
Hari ni tulis la ea sikit.. Cerita ni ada saya upload kat facebook saya,
tapi nak cerita lebih kat sini..


cerita prank ni dah lama,cuba jugak selongkar post lama-lama,rupanya takde pulak.
Prank budak-budak. Baru nak belajar.
Ideanya nak distract kawan ni,supaya prank tu menjadi.
and yes,memang menjadi walaupun pelakonnya dari budak innocent ni ecehhh up diri sendiri pulak..

"Azah, tolong la carikan duit syiling banyak2 jatuh kat pond tu..."
(muka resah gelisah)

"banyak mana keeba.. macam mana nak cari..dah malam ni.."

"please azah...orang lain busy dengan apa tah...temankan la carikan..."

ingat lagi la dialog...wahhaha..and end up azah basah lenjut kena air campuran sabun, pewangi, detergent, dan jangan tanya lebih apa lagi bahan-bahannya..

nostalgia sangat. Korang ada kenangan dengan duit syiling emas seringgit ni ke?
jangan kenangan yang menakutkan je la ek..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...