Tuesday, December 30, 2014

Dah lama tak check gigi

Hai semua.. Ni nak cerita pasal pergi check gigi kat klinik kesihatan Juasseh. Ni semua berlaku tanpa dirancang. Mulanya pergi sebagai penjaga tapi dah alang-alang buat terus la kan.. Bila lagi ada kesempatan nak buat check up gigi. Ramai tak pandang serious dengan penjagaaan gigi. Kepada kakak, abang, pakcik, mak cik yang jarang buat check up. Saya sarankan supaya lakukannya. Yang kita pandang remeh itu lah yang akan menyusahkan kita kelak.

Saya buat check up sekali dengan scalling dan polish.. Ikut kan aje apa saranan doktor. Terima kasih yea doktor :)

Hasil taip,
Anisa Anuar

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...