Monday, May 09, 2011

At last...yeahh

akhirnya final exam pun dah abis da...
walaupun sem ni amik 4 paper je,boleh tahan la kepayahan,rintangan yang harus ku tempuhi
<cewahh ayat..bkn main lg>
overall paper ok la
boleh tak,nk cakap dgn rase berlagaknyer..."nape paper abis awal sgt"
<ish2 pe la cik anisa ni...dh abis awal pun bising2 lagi>
rasa nyer sem ni,agak la macam perintah berkurung..
study berjam2..so,tggu dan lihat la result nyer nnt..
cuti semester yg 4bulan ni..mmg dah ada byk aktiviti utk aku ok..
so,thanks to Seketeriat Mahasiswa Fakulti(SMF) FSKM sbb buat event byk2..
insya-Allah semuanyer berjalan dgn lancar..

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini