Monday, May 09, 2011

At last...yeahh

akhirnya final exam pun dah abis da...
walaupun sem ni amik 4 paper je,boleh tahan la kepayahan,rintangan yang harus ku tempuhi
<cewahh ayat..bkn main lg>
overall paper ok la
boleh tak,nk cakap dgn rase berlagaknyer..."nape paper abis awal sgt"
<ish2 pe la cik anisa ni...dh abis awal pun bising2 lagi>
rasa nyer sem ni,agak la macam perintah berkurung..
study berjam2..so,tggu dan lihat la result nyer nnt..
cuti semester yg 4bulan ni..mmg dah ada byk aktiviti utk aku ok..
so,thanks to Seketeriat Mahasiswa Fakulti(SMF) FSKM sbb buat event byk2..
insya-Allah semuanyer berjalan dgn lancar..

Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...