Wednesday, October 15, 2014

Bebelan tuan blog: Lama tak update


Hey semua. Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuanya... Hope semua sihat dan dalam keadaan Baik..okay dah lama tak buat bebelan Kat blog ni. Lama sangat rasanya tak update blog. Dengan izin-Nya, saya akan terus dengan blog. Kepada yang setia baca blog ni,terima kasih sangat-sangat. Nanti kalau Ada kesempatan jumpa kat luar,tegur aje..boleh makan-makan ke..heee~~

Agak la busy kebelakangan Ini. Manage masa dan mungkin akan teruskan dengan bebelan ini. Ohh,lately contact balik kawan-kawan lama yang ada nombor Kat phone, Facebook..tanyakan khabar. Percaya tak dalam 1000++ kawan, a few je yang betul-betul kenal. Buat malu kawan je kat laman sosial, simpan je nombor tapi tak pernah contact.

Okay LA,jaga diri baik-baiknya semua. Jumpa lagi..bye~~~

Dari tuan blog,

Anisa Anuar

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post