Wednesday, August 07, 2013

'Dating' dengan One Direction


Setelah penat shopping di PKNS dan area Seksyen 7, Shah Alam kami bercadang untuk ke tempat lain untuk teruskan penggembaraan kami. Ohh, jangan risau saya pun tak nak cerita apa saya shopping..too many to tell..

sampai je Subang Parade dan hendak menuju ke wayang untuk membeli tiket cerita Despicable Me 2..tiba-tiba saya nampak mereka.. mereka berlima..hati tiba-tiba menjerit, muka merah yang amat...

"nak...nak diaorang...nak tangkap gambar dengan diaorang tu.." muka dengan tanpa segan silu terus ke arah mereka..

okay-okay mungkin saya lebihkan cerita...yang tangkap gambar tu betul, dating tu...berangan je lebih.. saya ni penyegan sikit nak tangkap gambar...entah kenapa hari tu,siap posing bagai...pedulikan orang lain.. ada gambar dengan Zaynn..tapi simpan je la hehe~~ kang ada yang jeles..

walaupun dapat tangkap gambar dengan patung je huhu tapi rasa macam jumpa betul-betul..dah macam orang tak betul pulak..


3 comments:

  1. Assalamualaikum, Selamat menyambut Hari Raya. Semoga bergembira di samping keluarga tercinta. Maaf zahir dan batin. =)

    ReplyDelete
  2. Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

    ReplyDelete
  3. erm.. bolehlah, skali nmpak pun dah tahu.. hehe

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post